Gamer napok az Alba Plazában

A videójátékok világa 13 napra az Alba Plazába költözik!

Várunk titeket az Alba Plazába március 5. és 17. között, ahol a  legújabb játékok mellett most a régi nagy kedvenceket is megnézhetitek, illetve 16-án és 17-én ki is próbálhatjátok és összehasonlíthatjátok a régi konzolokat a legújabb fejlesztésekkel. Találkozhattok kedvenc youtubereitekkel is: Unfield és Isti dedikálnak március 16-án.  

Egy igazi retro konzol kiállítással is készülünk, ugyanis akár hiszitek, akár nem, már a A 80-as és a 90-es években is léteztek gamerek, ám akkor még igazi ritkaságnak számított egy-egy konzol a háznál. Itt az ideje nosztalgiázni, és megmutatni a legfiatalabb játékosoknak, hogy mivel játszottak a szüleik.

A kiállításon találkozhattok egy igazi gamer szoborkiállítással is, ahol a játékvilág ismert karakterei elevenednek meg! Tökéletesen kidolgozott, részletes és igen ritka darabokat mutatunk be a látogatóknak! A szobrok mellett rajzversenyek legjobb alkotásait is megcsodálhatjátok.

Március 16-án és 17-én játszhattok a legújabb konzolokkal,  mint Xbox One X, Playstation 4 VR, Nintendo Switch,  és VR szemüvegeket is kipróbálhattok, mint a  HTC Vive- ot és az Oculus Rift-et, illetve playseateket is hozunk magunkkal, amik egy egészen más szintre emelik az autós játékok nyújtotta élményt.

Gamer Napok konzol-, szobor- és rajzkiállítás: Március 5-15 és Játék: Március 16.-17.

A programváltozás jogát fenntartjuk. 

banner