Ünnepi nyitvatartás

December 3. (vasárnap) - Advent - Hosszú nyitvatartás, akár 22:00-ig, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek tovább is nyitva lehetnek.

December 10. (vasárnap) - Advent - Hosszú nyitvatartás, akár 22:00-ig,  a vendéglátó- és szórakoztatóegységek tovább is nyitva lehetnek.

December 17. (vasárnap) - Advent - Hosszú nyitvatartás, akár 22:00-ig,  a vendéglátó- és szórakoztatóegységek tovább is nyitva lehetnek.

December 24. (vasárnap) - Karácsony - A kiskereskedelmi egységek 14:00 óráig, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek pedig 16:00 óráig tartanak nyitva.

December 25. (hétfő) - Karácsony - A kereskedelmi egységek (üzletek) zárva tartanak, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek (mozi, kávézó, éttermek) egyedi nyitva tartás szerint várják vendégeiket. 

December 26. (kedd) - Karácsony - A kereskedelmi egységek (üzletek) zárva tartanak, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek (mozi, kávézó, éttermek) egyedi nyitva tartás szerint várják vendégeiket. 

December 31. (vasárnap) - Szilveszter - A kiskereskedelmi egységek 14:00 óráig, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek pedig 16:00 óráig tartanak nyitva.

Január 1. (hétfő) - Újév - A kereskedelmi egységek (üzletek) zárva tartanak, a vendéglátó- és szórakoztatóegységek (mozi, kávézó, éttermek) egyedi nyitva tartás szerint várják vendégeiket. 

ünnepi