HELLO NYÁR! - HELLO HEAVY TOOLS!

Az Alba Plaza egyik legújabb üzlete, az újonnan megnyílt Heavy Tools már a kezdetektől nagy kedvencem! S, hogy miért? Mert a letisztult és igényes üzlet kialakítás mellett, egy csodás színekben, és remek fazonokban bővelkedő, nyári kollekcióval robbantak be Székesfehérvárra. 
Minden alkalommal, amikor belépek a boltba elámulok, hogy ezt a hatalmas árumennyiséget, hogyan lehet folyamatosan ilyen igényesen, és a legapróbb részletekig rendezetten prezentálni.
Aki nem járt náluk mindenképpen nézzen be, és hagyja, hogy magával ragadja a hamisítatlan summer feeling. Vásárlóik mindegyike pontosan tudja, hogy most mire gondolok, akik pedig maximum hírből hallottak róla, azoknak kedvcsinálónak hoztam néhány képet:

Heavy Tools Maya ajánlja


Az üzletben található számtalan stílusból, elsőként vitorlás az amit ajánlok. Ez egyfelől nálam is örök favorit, másrészt pedig talán ez az a divatirányzat, ami hosszú évek óta a nyári trendek állócsillaga, s amit évről-évre bátran viselnek hölgyek és urak egyaránt.
Fehér, kék és elmaradhatatlan piros, a legjellemzőbb, már ami a színeket illeti. De sokan bátran kevernek bele egy kis sárgát,illetve feketét is.  A csíkok mellett, pedig egyre jobban teret követel magának a pöttyös is, különösen a hölgyek esetében
A galléros pólók, a kényelmes és laza chino fazonú hosszú vagy rövid nadrágok a legfőbb jellemzői. De a hölgyek számára készültek pólóruhákkal, illetve szoknyákkal és sortokkal is. Ezen stílus kedvelői nem jönnek zavarba, akkor sem, ha kicsit hűvösebbre fordul az idő, sőt.... Ezekre az esetekre tartogatják a szuper széldzsekiket és a pulóverek. A nap perzselő sugarai ellen, egy baseball sapka, a tökéletes megoldás. 
Az üzlet kínálatából összeállítottam egy női és egy férfi szettet ebben a stílusban, melynek minden eleme, megvásárolható az Alba Plaza Heavy Tools üzletében!

Maya ajánlja Heavy Tools


Kernya Mariann (#MAYAstylist)